Connect with us

Hír

A Seahawks hosszabbítana Chancellorral

Az NFL és a fizetési sapka szépsége az esélyegyenlőség létrehozása, ami néhány csapatnak természetesen egy idő után átok is lehet. A Seahawks is utóbbit gondolhatja, mert amíg a Legion of Boom minden tagja az újoncszerződésében játszott, addig szinte Kánaán volt Seattle-ben, manapság viszont mindenki a csúcsgázsira hajt, amit egy csapat nem engedhet meg magának. Viszont egyelőre úgy tűnik, nem Chancellor az, akiről le akarnak mondani.

 

 

Pete Carroll, a csapat főedzője ugyanis nem győzte eléggé hangsúlyozni, hogy szeretnék Chancellor jövő évben lejáró szerződését meghosszabbítani, és mindent meg is fognak tenni emiatt. Chancellor hajlamos hisztikre, ha a szerződéséről van szó, valószínűleg nem ússza meg olcsón a Seahawks. A kiváló strong safety 2013-ban írt alá egy 4 éves, $28 milliós szerződést, vagyis éves átlagban $7 milliót keresett, ami akkor csúcsfizetésnek számított. Manapság viszont “csak” a 10, legjobb fizetésnek felel meg, Eric Berry például majdnem kétszer annyit tesz zsebre évenként mint Chancellor, még ha a szerepük nem is feltétlen ugyanaz.

 

Ha nem is Berry szintű szerződésre hajt, de a 10 milliós átlagot biztos ütni fogja, de lehet még többet. 2015-ben már próbált lobbizni ezért, akkor még két alapszakasz meccset is kihagyott emiatt, ám azóta az ő gondolkodásmódja is megváltozott, és úgy van vele, hogy a pályán nyújtottakért ki akarja érdemelni a nagy pénzt. Hogy ez a Seahawkstól lesz vagy mástól, az már jó kérdés. John Schneiderék pénztárcája ugyanis nem végtelen, és Chancellor mellett Jimmy Graham szerződése is lejár azok közül, akikre nagy pénz várhat a szabadügynök piac során. Valamit be kell áldozniuk, ha tényleg meg akarják tartani a Kancellárt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!