Connect with us

Hír

A Steelersnél nem aggódnak a tight endek miatt

Minden támadósornak van gyenge pontja, még a legjobbaknak is. A Steelers sem kivétel ez alól, hiszen a remek támadófal Big Ben előtt, kiegészülve olyan fegyverekkel, mint Antonio Brown vagy Le’Veon Bell bizon a liga krémjébe tartozik, az egyetlen hiánycikk viszont a tight end játék volt a Kohászok offense-ében. Ők azonban látnak fejlődést a játékosaik edzésen mutatott teljesítményeiben, és szerintük nem lesz a tight end játékkal gond az idei szezonban.

 

 

Nem egyszerű egy Heath Miller kaliberű legendát pótolni a pályán, de Ladarius Green sérülése nem várt forgatókönyv volt a Steelers számára. De úgy is mondhatjuk, hogy az orvosi stáb ismét nem volt a helyzet magaslatán, hogy ilyen komoly problémát nem vettek észre. Greentől azóta megvált a csapat, de a helyére csak két draftolatlan tight end érkezett a csapathoz, vagyis kénytelenek a meglévő állományból dolgozni, aminek egyes pletykák szerint Roethlisberger nem örült, hiszen szeretett volna egy tight end igazolást látni a csapattól. Todd Haley, a Steelers támadó koordinátora szerint olyan fejlődést mutattak játékosai a tavalyi szezonhoz képest, hogy nem hogy visszaesés, de előrelépés is várható tőlük a játék ezen aspektusában, ami Big Ben bánatát is elfeledteti.

 

Jesse Jamesnek abszolút hasznára vált, hogy tavaly nagyobb szerepet kapott a támadásainkban, kellett neki ez a fajta rutin a fejlődéshez. Hozzá hasonlóan Xavier Grimble is ízelítőt kaphatott a profi fociból, aki ráadásul nagyon mélyről küzdötte fel magát a kezdő közelébe. Mindkettejüknek ez lesz a harmadik éve a profik között, szóval fiatalok és fejlődőképesek egyaránt, amit a pályán is biztosan látni fogunk.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások