Connect with us

Hír

Adam Gase elégedett a futóival

A 2016-os idény elég rosszul indult a Dolphins futójátéka szempontjából. Arian Foster amilyen hirtelen jött, olyan hirtelen sérült le újra és nem váltotta meg a világot. A miatta nélkülözött Jay Ajayi pedig először duzzogott, majd szenvedett. Aztán varázsütésre minden megváltozott és ahogy egyre jobban érezte a bizalmat, úgy lett egyre jobb és jobb.

 

 

A csapat vezetőedzője, Adam Gase most a megkezdett úton haladna tovább és nyilatkozata szerint most mindenki sokkal jobban tudja a helyét a csapatban, mint egy évvel korábban. Nincs féltékenykedés, nincs önzőség, mindenki tud szorítani a másik sikeréért.

Az egész egység örül a másiknak és a többiek sikerének. Ha egyikőjük nincs a pályán, nem elvonulva búslakodik. Jó nézni, ahogy egymásért harcolnak. Tavaly beindult valami jó folyamat a futójátékunkban, ezt szeretnénk folytatni.”

Ajayinak pedig minden adott a szint fenntartásához. Egy minden eddiginél összeszokottabb csapat, egy tehetséges edzői gárda és jó társak. Tavaly a nyolcadik héttől kezdve ő harcolta ki a legtöbb missed tackle-t és ő futotta a legtöbb 100 yard feletti mérkőzést is. Ha idén év elejétől kezdve így teljesít, akkor ismét láthatjuk őket a playoffban.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!