Connect with us

Hír

Adams jó úton halad a nagy pénz felé, de még nem gondol erre

A Green Bay Packers elkapója, Davante Adams újonc évében, 2014-ben rengeteg biztató jelet mutatott a jövőre nézve. A következő évben Jordy Nelson ACL-szakadását követően megkapta a lehetőséget, hogy akár csapata első számú elkapója lehessen, ezzel azonban nem élt, pocsék 2015-ös évet produkált. Tavaly azonban sikerült szintet lépnie és 12 elkapott TD-je mellett három yard híján az 1000 elkapott yard is összejött, év végén pedig lejár a szerződése és a 24 éves játékos megkaphatja az első nagyobb szerződést pályafutása során, vagy a Packersnél vagy a Free Agencyn.

 

 

Azonban ezzel nem foglalkozik egyelőre, először szeretne bizonyítani, hogy valóban érdemes a nagy szerződésre, ezért mindennel a maga idejében törődik. Így most értelemszerűen a foci élvezi a prioritást.

Nem jó, hogyha a szerződésedre fókuszálsz, miközben már a következő szezonra is készülni kell. Rengeteg srácot láttam, akik erre koncentráltak a valódi feladatuk és céljuk helyett, e miatt a játékuk is erősen visszaesett. Azért játszol, hogy gyűrűt nyerj, ezzel pedig nem fér össze a pénz hajhászása. Minél jobban akarok játszani és mindent megtenni a csapatom sikeréért. Ez az egész szerződés dolog pedig majd megoldódik magától a szezon végén, vagy amikor épp napirenden van a csapatnál. Majd eldől.

Év végén Adams jó eséllyel a top szabadon igazolható elkapója lesz a ligának (amennyiben DeAndre Hopkins új szerződést vagy franchise taget kap a Texanstól), így pedig akár olyan összegekért is aláírhat máshova, amit a Packers nem biztos, hogy megengedhet magának Nelson és Randall Cobb mellett. A csapat tehát minden bizonnyal választás elé kényszerül: vagy megtartják a két veteránt, vagy az egyikük kivágásával teret adnak a feltörekvő Adamsnek.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!