Connect with us

Hír

Baker lemaradással kezdi az évet

Az Arizona Cardinals sokoldalú játékosokkal díszített védelme, két újonccal egészül ki ebben az évben. A csapat az első és a második körben is olyan játékos választott, aki több poszton is eredményes lehet. Közülük Budda Baker dolga lesz a nehezebb, mert testalkata miatt nehezebben fog tudni érvényesülni, mint az egyetemen. Dolgát az sem könnyíti meg, hogy később tudott csak csatlakozni a csapathoz, mert egyetemén még tartott a szemeszter, így kisebb lemaradással kezdi az évet.

 

 

Baker a napokban egy rádióinterjúban beszélt arról, hogy a távolság ellenére próbált minél több időt szentelni a felkészülésnek.

 

„Próbáltam minél többet videózni, úgy érzem nem is maradtam le annyira. Az egyetlen dolog, amit nem tudtam megcsinálni, az a közös készülés a többiekkel. Ez hiányzik kicsit.”

 

Többször beszélt a safetyk edzőjével is, így pontosan tudta követni a felkészülés ütemét. Ez azért is érdekes és fontos információ, mert ebből kiderül, hogy Baker a safetyk edzésén fog részt venni, nem pedig a cornerbackekkel készül, pedig adott esetben nickel CB is lehet belőle. Egyébként szerencséje van a Cardinals védelmével, mert nagyon hasonló felfogásban játszanak, mint azt tette az egyetemen. Ráadásul Tyrann Mathieu személyében egy jó mentorra is lelhet az öltözőben.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!