Connect with us

Hír

Baldwin: a Seahawks öltöző különleges

Az utóbbi időben nem úgy tűnt, hogy a Seahawks öltöző egy olyan kellemes hely lehet (Percy Harvin), hisz ahol olyan játékosok vannak, mint Richard Sherman, Michael Bennett vagy Kam Chancellor – akik mind versengő és domináns személyiségek és mindig a maximumon pörögnek – ott könnyen lehetnek kisebb-nagyobb súrlódások. Doug Baldwin szerint viszont épp emiatt jó a Seahawks öltöző, ezért különleges:

 

Tudom, hogy a mi öltözőnk más. Van egy csomó vibráló személyiségünk, akik nem félnek megosztani az érzéseiket és véleményeiket, de ez tesz minket naggyá. És Pete Carroll mester hozta létre ezt a környezetet. Mi egyedi módon ünneplünk és ő egy nagyszerű munkát végez, hisz kezelni tudja a különböző személyiségeket és teret ad, hogy önmagunk lehessünk.

 

 

 

Talán ezért nem próbálták meg Colin Kaepernicket? Persze Carroll szerint azért, mert Kaep egy kezdő szintű játékos és nem akar ott versenyhelyzetet teremteni, azonban állítólag Colin tisztában volt vele, hogy cserének megy. Talán a himnusz alatti demonstrációja túlságosan megosztotta volna az öltözőt, mert hiába kampányolt mellette például Sherman is, nem biztos, hogy mindenki tetszését elnyerte volna a dolog.

 

Ráadásul ne feledkezzünk meg Sherman kirohanása miatt sem, amikor neki ment az offensive koordinátornak a játékhívások miatt. Az ESPN szerint pedig Seattle-ben húztak egy Broncost és később a védők nagyon berágtak Russell Wilsonra is, amit egyébként Baldwin is elismert, bár szerinte ezzel nem volt probléma, hisz végül is közös a cél és együtt, egymásért harcolnak.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!