Connect with us

Hír

Bell ki van tiltva az edzésekről amíg alá nem ír

Véget ért a pihenés időszaka a játékosok számára, és a nem kötelező OTA edzéseket felváltja az első minicamp, ami minden játékosnak kötelező, ha egészséges. Le’Veon Bell egészségi állapotával nincsen semmi baj, mégsem engedélyezheti neki a Steelers, hogy részt vegyen a gyakorlatokon – Bell ugyanis még mindig nem írta alá sem a franchise tenderét, sem egy új szerződést.

 

 

A Steelers még februárban tett franchise taget kiváló futójára, ám azóta nem történt előrelépés a játékos ügyében. Bell hosszú távú szerződést szeretne magának, a Steelers meg inkább azt, ha aláírná a franchise taget, állítják Steelershez közeli források. Egy dolog biztos, a két félnek – meg az összes franchise taget kapó játékosnak, akik még nem írták alá – július 15-ig van ideje megegyezni egy szerződésről, ellenkező esetben a játékos a megszabott összegű franchise tag alatt (Bell esetében ez $12,1 millió) kénytelen játszani a szezonban, 2018-ban pedig szabadügynök lenne, vagyis a Steelers akarata érvényesülne.

 

Kicsit ellentmondásosnak tűnik a két akarat, mindenki a másikéval járna jobban. Bell valószínűleg kevesebbet keresne egy hosszú távú szerződéssel ebben a szezonban mint a franchise taggel, ezáltal a Steelersnek is jobban megérné. Ugyanakkor ne felejtsük el, hogy Bell zsinórban két szezont kezdett eltiltással, a Steelers valószínűleg emiatt óvatos kicsit, na meg nem szokás egy RB-t ennyire megfizetni a mai modern fociban, akkor sem, ha jelenleg Bell a legjobb a posztján. Bell egyébként írhat egy levelet, amiben felmentést kérhet, de nem biztos, hogy sok értelme lenne.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!