Connect with us

Hír

Benjamin: Manziel készen áll a visszatérésre

Márciusban kezdtek elszaporodni a Manziel visszatéréséről szóló pletykák, amikor Sean Payton meghívta a csapathoz a korábbi első körös irányítót, ám szerződést végül nem kapott a csapattól. Azóta jobbára csak játékosok körül látni Manzielt egy-egy kép erejéig, legutóbb például Odell Beckhammel együtt partizgatott. Viszont találkozott egykori csapattársával, Travis Benjaminnal is, aki szerint Manziel készen áll a visszatérésre.

 

 

Nagyjából egy hónapja találkoztunk, és úgy tűnt remek formában van. Elmondása szerint ő is így gondolja, és készen áll a visszatérésre, és hogy egyenesbe rakja a karrierjét, de ehhez ugyebár kell egy hívás valamelyik csapattól. Én nagyon szurkolok neki, remélem még lesz lehetőségem őt élesben látni.

 

Ezzel nincs egyedül, sokan mások is adnának még egy esélyt az irányítónak, de amíg Jay Cutler vagy Colin Kaepernick sem talált magának csapatot, addig hiú ábránd Manziel visszatérésére gondolni. Minden esetre jó hallani, hogy végre normálisan állna hozzá a focihoz, kár, hogy elkésett vele pár évet.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!