Connect with us

Hír

Bennett: fizessétek meg Chancellort!

Egy rövid, de velős Twitter bejegyzésben fejezte ki Michael Bennett, hogy mit kellene a Seahawksnak tennie Kam Chancellorral: Ő a legjobb, fizessétek meg!

 

 

Chancellor korábban már holdoutolt nagyobb fizuért, hisz éves átlagban a 10. legjobban kereső játékos csak a posztján (jelenleg), amivel nagyon nem volt kibékülve. Ez a Seahawkst azonban nem hatotta meg, így most Chancellor az eredeti szerződése utolsó évébe lépett, amivel 7,1 millió dollárt kereshet.

 

Bennett nemrég kapott egy három éves, 29,5 milliós szerződéshosszabbítást, ami a liga negyedik legjobban kereső 4-3-as defensive endjévé tette, így neki most könnyű a többiekért lobbizni. A Seahawsnak ugyanakkor csak 34 millió dollárja lesz jövőre a fizetési sapka alatt, miközben a TE Jimmy Graham és a center Justin Britt szerződése is lejár, Earl Thomas, Richard Sherman, Cliff Avril, K.J. Wright és Frank Clark pedig a szerződésük utolsó évébe lépnek majd. Nem valószínű, hogy Chancellor évi 10 milliós igénye hosszú távon beleférne a költségvetésbe.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!