Connect with us

Hír

Brady apja nem tudott fia agyrázkódásairól

Egyelőre lecsillapodtak a Brady agyrázkódásáról szóló hírek, illetve még várjuk, hogy az NFL indít-e vizsgálatot az ügyben. Addig Tom Brady Sr., Brady édesapja adott nyilatkozatot az esetről, és hogy szülőként néha szívszorító ilyen sérülésekről tudomást venni.

 

 

Ez egy olyan téma, ami nagyon brutálisan el fog terjedni a médiában, és fel fogják fújni, főleg hogy a fiamról van szó. Tavaly csak a Super Bowlon találkoztunk a pályán, de amúgy sem mondana el nekünk ilyen dolgokat. Szülőként tisztában vagyok azzal, hogy bár élvezetes nézni ahogy ezek a gladiátorok püfölik egymást, a játékban benne vannak az agyrázkódáshoz hasonló komoly tünetekkel járó sérülések, ebbe pedig belegondolni is rossz, főleg ha a saját gyermekeddel történik mindez. Amik mostanában kiderülnek korábbi játékosokról, az teljesen új jelenség, és szomorú olyanokról olvasni, hogy valakit öngyilkosságig kergetnek ezek a mentális problémák, amiknek egy agyrázkódás lehetett a gyökere. Sajnos a liga túl későn lépett közbe, hogy minimalizálja ezeknek az eseteknek az előfordulását, de talán már a játékosok is tisztában vannak azzal, hogy milyen veszélyes egy agyrázkódás, és sokkal komolyabban veszik mint korábban.

 

Mint ahogy azt már gondolom mindenki hallotta, Brady felesége, Gisele Bündchen beszélt egy élő műsorban férje agyrázkódásáról, és aggodalmát fejezte ki. Csakhogy Brady ezt nem jelentette az orvosoknak, márpedig ha agyrázkódása volt, akkor az Agyrázkódás Protokollba kellett volna kerüljön, ami nem történt meg. Egyelőre nem úgy néz ki, hogy bármi következmény lenne ebből az esetből, de az NFL és Brady viszonya között sose lehet tudni.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!