Connect with us

Hír

BREAKING: Megvan Eric Decker új csapata!

Eric Decker nem várt sokáig, nem tett látogatást több csapathoz, aláírt ahhoz a franchise-hoz, amelyik először hívta őt vizitre, ez pedig a Tennessee Titans volt. A szerződés egy évre szól és mivel részleteket nem kaptunk még, így nagy valószínűséggel elég alacsony összegről van szó.

 

 

Deckernek érdekes módon nem volt valami nagy piaca, ami feltehetőleg tavalyi sérülésének tudható be, habár az aktuális hírek szerint nincs már problémája és hadra fogható az elkapó. A 30 éves játékosnak három 1000 yardos és egy közel ezer yardos szezonja van és ugyan Peyton Manninggel is játszott, Tim Tebowtól és Ryan Fitzpatricktól is kellett labdákat kapnia, mindezt elég sikeresen tette.

 

Decker igazi red zone target, utóbbi 19 meccsén 15 TD-je van. Érdekes módon Marcus Mariota a legpontosabb és leghatékonyabb irányító volt tavaly az ellenfél 20 yardosán belül, így újdonsült elkapójától idén is számíthatunk jónéhány hatpontosra. A Jetstől kivágott WR csatlakozik a Corey Davis – Rishard Matthews – Tajae Sharpe – Taywan Taylor kvartetthez az elkapók között.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!