Connect with us

Hír

Buckner tehermentesítése a legfontosabb a 49ersnél

A csapatok egyik legfontosabb offseasonbeli feladata a második profi évükbe lépő játékosok úgy beépíteni a csapatba, hogy azok még több szerephez jussanak, mint tették azt újonc évükben. A 49ersnél azonban pont az ellenkezőjét szeretnék elérni.

 

 

A tavalyi első körös választottjuk, DeForest Buckner újonc éve ugyanis inkább a mennyiségről, mintsem a minőségről szólt. Buckner ugyanis több, mint 1000 snapet töltött a pályán első évében. Ennél csak a giantses Olivier Vernon volt többet pályán a liga defensive linemanjei közül.

A fiatal defensive end úgy gondolja, hogy azzal, hogy ennyit volt pályán, időnként csak hátráltatta a csapatot. A 49ers új DC-je osztja Buckner álláspontját, szerinte is a védőfalban a kevesebb több.

Egy Bucknerhez hasonló játékos ilyen mértékű játszatása az én olvasatomban nem több, mint bűncselekmény. Ideálisan 500-600 snapet játszanak, nagyjából ennyi időn keresztül tudja egy játékos konstans teljesítménye legjavát nyújtani a pályán.

A 49ers három játékost választott ki az idei drafton a védőfal rotációjába. Melléjük érkezett még két veterán, Earl Mitchell és Elvis Dumervil is a variációs lehetőségeket bővítendő, így Bucknernek is lesz ideje pihenni a játékok között.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!