Connect with us

Hír

Byron Jonesnak már harmadik évében vezérré kell válnia

Az idei Free Agency során a Dallas gyakorlatilag megvált az összes veteránjától a secondaryből, hiszen távozott Barry Church, J.J. Willcox, Brandon Carr és Morris Claiborne is. Ez a négy játékos a 2016-os szezonban összesen 39 mérkőzésen volt kezdő, továbbá 254 tackle, 5 interception és 28 leütött passz fűződik a kvartett nevéhez. A veteránok közül Orlando Scandrick maradt a csapatnál, de őt a draft idején még el akarta cserélni a Cowboys, ráadásul tavaly sem állt egész szezonban a csapat rendelkezésére, így tulajdonképpen a harmadéves free safety, Byron Jones maradt az egyetlen konstans kezdő a Cowboys secondaryjében.

 

 

Jones 2015 óta, amióta a ligába került, a lehetséges 32 mérkőzésből 27-en volt kezdő, de a maradék 5 alkalommal is pályára lépett. Ez a folyamatosság teszi a Cowboys védelmének legfontosabb tagjává. Továbbá a jelenlegi állapotokat nézve ő rendelkezik a legtöbb rutinnal a secondaryből. Az idei drafton négy defensive backet húzott a draftról, továbbá idevehetjük még a második évébe lépő Anthony Brownt is, miközben Jones esetleges párja a kezdőben strong safetyként az a Jeff Heath lesz minden bizonnyal, aki négyéves pályafutása során 10 mérkőzésen volt kezdő. Rutint is igyekeztek Jerry Jonesék hozni a Dallasba Nolan Carroll szerződtetésével, de mióta Dallasba került a cornerback, többször járt a rendőrségen, mint a csapat edzésein.

A fentiek alapján egyértelmű, hogy Jones-nak vezérré kell előlépnie a Cowboys secondaryjében és betölteni a Barry Church távozásával keletkezett űrt az egység kapitányi posztján. A free safety ezzel tisztában is van.

Ez egy lehetőség, hogy előre lépjek. Hiába voltak idősebb csapattársaim, már leléptek. Nem lehet mást tenni, mint a fiatal srácok élére állni és a jó irányba terelni őket, hogy minél több mérkőzést nyerhessünk a csapatnak.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!