Connect with us

Hír

Chris Johnson nem tervezi abbahagyni a focit

Kezd egyre jobban világossá válni mindenki számára, hogy a running backek egyre értéktelenebbek a csapatok számára, főleg akik már a 3. x-et tapossák. Olyan, korábban a ligában meghatározó futók kaptak csak utólag munkát az idei offseasonben, mint Adrian Peterson vagy Jamaal Charles, vagy például mai főszereplőnk, Chris Johnson is.

 

 

Johnson, vagy ismertebb nevén CJ2K a Cardinalstól kapott egy utolsó utáni esélyt a bizonyításra két évvel ezelőtt, és nem is indult rosszul az újrakezdés. 9 meccsen kezdett, 4,2 yardot átlagolt futásonként, összesen pedig 814-et ért el a 2015-ös szezonban. Pechére a szezon közepe felé kezdett berobbanni egy bizonyos David Johnson nevű újonc, aki special teamerből előlépett első számú futóvá, miután CJ2K és Andre Ellington is megsérült. 2016-ban így már csak mint kiegészítő futó jöhetett számításba, de 4 meccs után befejeződött számára a 2016-os idény egy ágyéksérülés miatt.

 

Most, 31 évesen egyelőre nincs csapata, de egy rádióadásban tett nyilatkozata szerint még nem szeretné szögre akasztani a stoplist, és szeretné megszerezni a 10000 futott yardját, jelenleg 9537-nél áll a számláló. Állítólag a Cardinalsszal még mindig tárgyal egy újabb szerződésről, noha hoztak a helyére egy újonc futót, más csapat viszont semmilyen érdeklődést nem mutatott eddig iránta.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!