Connect with us

Hír

Cooks kivívta Belichick elismerését

Az elkapó Brandin Cookst idén szerezte meg a Patriots a Saintstől egy első körös pickért cserébe. Ezzel a liga legsikeresebb futballkultúrájába került, de nem csak lopta a napot, hanem odatette magát az edzéseken és sikerült kivívnia Bill Belichick elismerését is.

 

Egy új közegbe került, adoptálnia kell ezt az új helyzetet, de nagyon keményen megdolgozik érte. Meglátjuk, hogy fog ez kinézni, amikor még élesebb lesz a helyzet (az edzőtáborok alatt), de gyorsan tanul és nagyon sok dologra képes.

 

 

Cooks nem csak a helyéért, hanem a jövőjéért is dolgozik most. Idén csak 1,5 millió dollárt keres és bár jövőre le van hívva az 5. éves opciója (8,4 millió dollár), az csak akkor garantált, ha sérült. Ha rosszul játszik és a szezon után kivágja a Pats, akkor elég komoly pénzektől esik el. Ha viszont teljesít, akkor nemcsak, hogy aktív részese lehet egy esetleges újabb Super Bowl menetelésnek, de a saját bankszámláját is alaposan megtömné vele.

 

A jelenleg 23 éves elkapónak az utóbbi két évben 2300 yard és 17 TD jött össze. Amennyiben ezeket a számokat a Patriotsban is hozza majd, jó eséllyel évi 13-15 milliót fog garantálni neki az új szerződése.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!