Connect with us

Hír

Corey Coleman a nyári edzőtáborig kidőlt

Noha a mostani OTA-k általában kontakt nélküli edzések, ez nem zárja ki sajnos a sérülések előfordulását. Így van ezzel Corey Coleman is, aki egy szerencsétlen esetet követően szedett össze egy kisebb sérülést, és amiért már csak a nyári edzőtáborban számíthatnak a szolgálataira. Hue Jackson beszélt az esetről.

 

 

Coleman ráesett a labdára az egyik gyakorlat során, ebbe sérült bele. Jelenleg nincs pontos dátumunk arról, mikor térhet vissza, de jobbnak látjuk, ha a hátralévő OTA-kat kihagyja. Corey mentalitása lenyűgöző, szíve szerint már most jelentkezne edzésre, de az ő érdekében jobb, ha pihen még egy kicsit. Még lesz pár konzultációnk a klub orvosaival, mielőtt újra pályára engednénk.

 

Coleman még csak a második szezonját kezdi meg a profik között, de máris elég komoly kartonra tett szert. Tavaly egy húzódás miatt két előszezon meccset, kéztörés miatt pedig 6 alapszakasz meccset hagyott ki, aligha erre számítottak, amikor az első körben kiválasztották a tavalyi drafton. Pryor távozásával megnyílhat Coleman előtt az út az első számú elkapó rangért, de ahhoz nem ártana a pályán lennie az orvosi szoba helyett.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!