Connect with us

Hír

DeMarcus Lawrence 1 sack után Pro Bowler lenne

A Dallas Cowboys pass rushát nem kell bemutatni. Vagyis annak hiányát. A csapatban nincs igazán meghatározó passzsiettető, még aki 2015-ben a legjobb volt, DeMarcus Lawrence is jelentősen visszaesett 2016-ra. Ezen változtatna jelentősen idén.

 

 

Lawrence 2015-ben 8 sacket jegyzett, hogy aztán 2016-ban mindössze egyetlen egyet tegyen hozzá. Igaz ebben 4 meccses év eleji eltiltása és 3 mérkőzéses év végi sérülése sem segítette, de ha még ezeket figyelembe is vesszük, akkor is karcsú a teljesítmény. 2017-ben a tavalyelőtt önmagát hozná, sőt még magasabb szinte lépne.

„Egy sack? Ez nem én vagyok. Én eldöntöttem magamban, hogy a legjobb akarok lenni. Mikor a fiam felnő, azt akarom, azt mondja majd, hogy egy szörny voltam a pályán. A felvételek nem hazudnak, már csak el kell helyeznem ezeket a cselekedeteket a filmeken. Több mint 10 sack a célom és a Pro Bowl.”

Lawrence-nek azért is szüksége van egy ilyen szezonra, mert rookie évének utolsó évébe ér, egy 10+ sackes szezon pedig zsíros dollármilliókat érhet számára.

 

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások