Connect with us

Hír

Dez ismét puntokat akar visszahordani

Talán már kevesen emlékeznek rá, de Dez Bryant újonc évében visszahordóként is funkcionált a Cowboysban, nem is akárhogy! 14,3 yardot átlagolt puntvisszahordásonként, az első Cowboys TD-je is punt returnből van, azon kívül még egyet tett hozzá újoncként. Ám mivel meghatározó eleme lett a támadósornak, meg amúgy is sérülékeny, inkább megkímélnék a sztárelkapó épségét, és 2012 óta nem hordott vissza puntokat. Pedig ő szeretne visszatérni a “darálóba”.

 

 

Mindig mondom Rich Bisacciának, hogy gondolja át a visszahordó kilétét, én ugyanis szívesen vállalnám ismét. Az OTA-k során rendre gyakoroltam a punt utáni elkapásokat, és szerintem hamar belerázódnék ha megkapnám a lehetőséget, és szétszedném az ellenfél special teamjét, meg sem állva a célterületig.

 

Való igaz, Bryant tényleg gyakorolta a puntreturnöket az idei edzőtáborban, de nem kell a szívgyógyszerükhöz kapkodnia a Cowboys fanoknak, nem valószínű, hogy engednek az egyik legjobb támadójuk kérésének. Cole Beasley és Lucky Whitehead tökéletes erre a szerepre, ráadásul az idén 4. körben draftolt Ryan Switzert is erre a célra használnák legtöbbször, így Dez kénytelen lesz továbbra is a támadósorban yardokat és TD-ket szerezni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!