Connect with us

Hír

Dwayne Allen eddig pocsék az edzéseken

A New England Patriots továbbra is előszeretettel használja a két tight endes felállásokat, amire a liga jelenlegi legjobbja rendelkezésre áll Rob Gronwkoski személyében. Aaron Hernandez óta volt már a párja 2015-ben Scott Chandler, 2016-ban Martellus Bennett, idén pedig Dwayne Allen töltené be ezt az űrt, akit egy csere útján szereztek meg az idei szabadügynök piacon. Egyelőre azonban Allen kritikán aluli teljesítményt nyújt az edzéseken, amiért ő maga is frusztrált.

 

 

Ez a bajnok csapat, ahol minden posztra több kiváló játékos is jut. Ezért ha sorozatosan elejted a labdákat az edzéseken, akkor a mögötted lévő(k) könnyen kitúrnak a helyedről a depth charton, itt ugyanis nem férnek bele a hibák. Ez az érzés természetesen frusztrálja az embert, de valamit valamiért, nem mindenkinek adatik meg, hogy ilyen közegben játsszon, és minden évben a bajnoki címért küzdjön. Tudom, hogy mire vagyok képes, és pont ezért bosszant, hogy elrontottam az edzéseimet, amivel saját magamat sodrom nehéz helyzetbe.

 

Egy játékosnak sem könnyű egy teljesen új közegbe belecsöppenni, akkor sem, ha egy Tom Brady nevezetű úriember hajigálja neked a labdákat. Allennek bőven lesz még ideje bizonyítania a szezon kezdetéig, de ha van edző, aki szemrebbenés nélkül kivágja ha nem teljesít megfelelően, az Bill Belichick.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!