Connect with us

Hír

Egy ünnepségen vonultatja vissza a Falcons White-ot és Vicket

Bár korábban úgy tűnt, hogy a Falcons nem hajlik Michael Vick 1 napos szerződésére, amitől Falcons játékosként vonulhat vissza, végül mégis beadták a derekukat. Sőt, egyenesen egy ünnepséget is rittyentenek június 12-én két korábbi legendájuk, Vick és Roddy White tiszteletére. A tulajdonos Arthur Blank szerint ezt mindenképp megérdemlik a Falconsért tett szolgálataikért cserébe.

 

 

Szeretnénk, hogy aki sokat tett a Falconsért, az örökre Falcons maradjon, éppen ezért végül ünnepséget rendezünk a két korábbi legendánk tiszteletére. Mind Michael, mind Roddy rengeteget tett a családomért, a csapatért és a városért egyaránt, ezt pedig illő módon fogom nekik meghálálni. Úgy gondolom nem kell ahhoz szerződés, hogy valaki adott csapat játékosaként vonuljon vissza, ez a két fiatalember mindig része lesz a franchise történelmének, és nem kell egy papírral hivatalossá tenni, hogy Falconsként vonultak vissza – mert ők mindig is a családunk részei voltak és lesznek.

 

Vick a korábbi komoly balhéja ellenére egy igazi legenda Atlantában, aki meghatározta a csapat játékát a 2000-es években, Roddy White pedig a franchise legeredményesebb elkapója. A ceremónia helyszíne egyelőre nem ismert.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!