Connect with us

Hír

Elhunyt édesapja előtt tiszteleg a Falcons elkapója

A Falcons elkapója, Justin Hardy már az egyetemen és a nagyok között is tisztelgett szívrohamban 2013-ban, 48 évesen elhunyt édesapja előtt, hiszen a csuklószorítóján, a törölközőjén és a cipőin is az ő neve szerepelt az utóbbi 3 évben.

 

A senior évem kezdődött, mikor ezt megtörtént és úgy voltam vele, hogy oké, a karrierem hátralevő részét neki ajánlom. Miatta kezdtem el focizni. Ő tanított meg mindent, amit tudok a fociról. Én így köszöntem meg neki az elkötelezettségét, hiszen ott volt minden egyes meccsemen.

 

 

Hardy mostantól még jobban tiszteleg édesapja előtt, hiszen idén váltott mezszámot és mostantól a 14-est viseli a hátán, amit édesapja is viselt, mikor még a gimnáziumban irányított. Ugyanabban a gimiben, ahová Justin és a testvére is jártak.

 

Mindenkinek megvan a saját száma, ez pedig az övé volt. Lett volna lehetősége, hogy a Division1-ben játsszon, de végül közbejöttek dolgok és sosem mehetett el. Hogy büszke lenne-e, hogy a számát viselem? Igen, biztos vagyok benne.

 

Mikor a Falcons draftolta Hardyt, nem viselhette a 14-est, hiszen Eric Weemsé volt és ahelyett, hogy megpróbálta volna megszerezni tőle, inkább továbbgondolta a dolgot és hozzáadta saját egyetemi mezszámát (2) édesapja 14-eséhez és így választotta végül a 16-ost Atlantában. Weems viszont a Titanshez szerződött idén, így Hardy lecsaphatott édesapja mezszámára.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!