Connect with us

Hír

Eric Reid új szerepkörben tündökölhet a secondaryben

Új időszámítás veszi kezdetét San Franciscóban, a 9ers szurkolók legnagyobb örömére. A teljes stábot kicserélték, ám amíg sokan Kyle Shanahantől várnak olyan csodát, mint amit korábbi állomáshelyein művelt a támadósorával, sokkal érdekesebbnek ígérkezik a védelem. Robert Saleh ugyanis elsőként bizonyíthat védőkoordinátorként, és rögtön egy érdekes, Seahawks stílusú sémát építene fel, ami sok játékos szerepét megváltoztatja, köztük Eric Reidét is.

 

 

Reid eddig free safetyként a pálya közepén tevékenykedett, és ezáltal mélyen helyezkedett, most azonban inkább strong safety feladatokat kellene ellátnia, és a line of scrimmage-hez közel, box safetyként kell játszania, hogy a futások ellen hatékonyabban tudjanak védekezni. Korábban már kellett hasonló feladatokat ellátnia, azóta viszont elég nagy fejetlenség uralkodott a 4ers védelmében, és szinte free és strong safetyt kellett játszania a safetyknek egyszerre. Most Saleh tisztázta a képet, és az eredetileg safetyként a ligába kerülő Jimmie Ward láthatja el a free safety feladatokat. Reidnek nincs ellenére ez a változás, sőt, és kifejezetten várja már hogy mire lesznek képesek az új mesterrel a fedélzeten.

 

A testfelépítésem lehetővé teszi, hogy ilyen stílusú safetyként játsszak, és örülök is neki, hogy így alakult. Imádom a nagy ütéseket, ebben a szerepkörben pedig kiélhetem ezen vágyaimat! Az egyetem óta most először tisztázták velem, hogy most konkrétan free vagy strong safetyt kell játszanom, eddig inkább a kettő átmenete volt a jellemző. Szerintem megvan a tehetségem és a fizikumom ahhoz, hogy hatékonyan segítsek a futások megállításában.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!