Connect with us

Hír

Floydot nem csak a törvény, de a liga is elmeszelheti

Michael Floyd számára keserédes időszak következett a Super Bowl győzelem óta. A játékost márciusban már elítélték 24 nap börtönre és 96 nap lakhelyelhagyási tilalomra, de még ez sem tántorította el a Minnesota Vikingst, hogy szerződést adjon a játékosnak. Azonban a büntetése lejárata előtt pár nappal megbukott egy vizsgálaton, amiért most újabb – igaz, csak 1 nap – börtönbüntetés, illetve a ligától egy eltiltás lehet a jutalma.

 

 

Egy meg nem nevezett forrásra hivatkozva több hírportál is úgy véli, hogy Floyd büntetéséről szóló tárgyalás múlt héten megtörtént az NFL képviselői és a játékos között, de a döntést végül nem hozták nyilvánosságra. A szabályzat szerint azonban alsó hangon 2 meccses eltiltás biztosan kinéz, és ez a szám elmehet egészen 8-ig, attól függ, hogyan dönt a liga Floyd sorsáról. Ráadásul a megbukott alkoholteszt miatt jó esély van arra, hogy nem ússza meg két meccsel, hiszen visszaesőnek is minősíthetik.

 

Floyd annyiból megúszta az ügyet, hogy akár több napos börtönbüntetést illetve házi őrizetet kaphatott volna, de így az edzőtábor előtt sikerül letöltenie büntetését. Plusz ha lejár a házi őrizet, onnantól már az alkoholteszteket is megszüntetik a játékos felé. Legalább is a hatóságok ezzel már nem zaklatják a jövőben, az NFL vagy a Vikings viszont többször is vizsgálat alá vetheti Floydot.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!