Connect with us

Hír

Garoppolo aligha hosszabbít New Englandben

Mikor a Patriots világossá tette az offseason folyamán, hogy nem kívánja elcserélni Jimmy Garoppolot, egy halvány reménysugár villant fel a Patriots csereirányítója előtt, hogy Belichick mester számol vele a jövőben és ezért nem engedi eltrade-elni. Aztán jött a hír, hogy Tom Brady még hosszú évekig nem akarja befejezni aktív pályafutását, ez pedig valószínűleg megpecsételte a fiatal irányító sorsát is a csapatnál.

 

 

A legfrissebb hírek szerint Garoppolo nem is fog hosszabbítani a csapattal, pedig ez lenne az egyik legnagyobb esélye a maradásra. A franchise tag ugyanis 24 millió, amit kis eséllyel fog a csapat kifizetni egy csereirányítónak. Esetleg egy tag-and-trade lehetséges, mint tették azt 2009-ben is. Mindenesetre Garoppolo egyelőre nem koncentrál a kérdésre.

Minden forgatókönyvet figyelembe veszek, de jelenleg nem igazán gondolok ezekre. Rengeteg dolgunk van az OTA-k alatt, ezekre fókuszálók most. Majd ha eljön az ideje, megoldjuk valahogy.”

Az NFL Network munkatársa, Mark Garofolo szerint azonban a hosszabbítás esélye a legkisebb a két fél esetében. Garoppolo egyértelműen játszani szeretne, Brady pedig még hosszú ideig előtte van a sorban. Ezt egyébként maga Garoppolo se tagadja.

 Nyilvánvaló, hogy játszani szeretnék. Megvan bennem a versenyszellem. Szerintem itt mindenki játszani szeretne, ezt kár tagadni. Mi azért jövünk ide, hogy megküzdjünk a lehetőségekért.”

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!