Connect with us

Hír

Goff a hízással menekülne a sackek elől

Addig amíg Lacy és Poe a pluszkilókkal küzd és dollár százezreket kap érte, addig Jared Goff, a Los Angeles Rams irányítója, pont az ellenkezőjét teszi. Vagyis nem fogyni, hanem hízni akart. Ezt a vágyát pedig teljesítette is, már több mint 10 fonttal nyom többet, mint az előző alapszakaszban. Ezt pedig előnyére fordítaná.

 

 

„Mikor a zsebben állsz, el akarod kerülni, hogy könnyen a földre vigyenek. Ne legyen nekik elég a kezük, rendesen el kell kapniuk, hogy megadd magad.”

 

Goff tehát azt remélni a testsúlyától, hogy ez által nehezebb lesz majd földre vinni, így kevesebb sack lesz a neve mellé írva. Minden valószínűség szerint Big Ben ad neki mintát, ugyanis a Steelers kiválósága soha nem a lábával menekült meg, de soha nem volt könnyű földre vinni, hatalmas termete miatt. Goffnak minden praktikára szüksége van, mert a Rams fala a liga egyik legrosszabbja és ezen a nyáron érkezők is csak minimálisan tudtak javítani. Ha csak 3-4 sacket tud megúszni a pluszkilóknak köszönhetően ,már megérte az erőfeszítés.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!