Connect with us

Hír

Gronk már nagyon izgatott a szezonra való felkészülés miatt

Gronkowskit lehet szeretni és nem szeretni a megannyi offseason bulizása miatt – mi is megtettük – , de azt nem lehet tőle elvenni, hogy a karrierjébe nagyon sok munkát öl bele. Miután sérülés miatt lemaradt a szezon nagy részéről, most még komolyabban hajtja a vágy a visszatérés felé, és a saját szavaival élve “szuper izgatott” attól, hogy végre újra a Patriots edzéseit látogathatja.

 

 

Szuper izgatott vagyok, és minden szuperül halad az edzőtáborban! minden szipi szuper! bocs, a szerk. Újra a csapattal lenni, keményen edzeni, és már ilyen hamar elkezdünk ismerkedni az új játékosainkkal, csodálatos érzés, imádom. Az OTA nem arról szól, hogy itt nyersz magadnak kezdő pozíciót a csapatba, hanem arról, hogy megismerjük egymást, átmozgassanak egy kicsit az edzők, óriási hiba ezeket kihagyni. Szerencsére teljesen egészségesen jelentkeztem az edzésekre, minden jól halad egy újabb sikeres szezonhoz. Egyszerűen csak boldog vagyok!

 

A Patriotsnál egy keddtől csütörtökig tartó minicampet tartottak a játékosoknak, vagyis bőven volt alkalma megismerkedni az új csapattársaival, illetve megmutatnia, mennyire egészséges valójában. Sok szakértő szerint kulcsfontosságú lesz Gronk egészségének megőrzése, mert ha ez sikerült, akkor könnyen felülmúlhatja az idei állomány a 2007-es támadósort – ebben a szezonban értek el meccsenként majdnem 35 szerzett pontos átlagot, illetve ebben az alapszakaszban jött össze a 16-0 is. Igaz, a gyűrű végül más ujjára került.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!