Connect with us

Hír

Ha Ha Clinton-Dix gyakornok lesz a bíróságon

A Packers free safetyje számára nem csak a kötelező training camp időszaka kezdődött meg, hanem a diplomához elengedhetetlen gyakorlata is. Clinton-Dix ugyanis sokat gondol a futball utáni karrierjére, és nem mondott le egyetemi tanulmányairól a profivá válást követően sem. Mivel büntetőjogi diplomára készül, ezért a szakmai gyakorlatot egy wisconsini bíróságon fogja tölteni.

 

 

Clinton-Dixnek június 2-án kezdődött a gyakorlata, ami keretei közt 180 órát kell a bíróságon eltöltenie fizetés nélkül, bár nem hiszem, hogy ez a falhoz vágná. A diploma megszerzéséhez még 8 kreditre van szüksége az Alabama Egyetem képzésében, ezzel a gyakorlattal 6 kreditet zsebelne be magának. Clinton-Dix Don Zuidmulder bíró segédje lesz, aki rögtön szembesítette azzal, hogy a Ha Ha nevet itt elfelejtheti, és a születési nevén, azaz Ha’Sean Clinton-Dix néven kerül megszólításra. De a játékos természetesen cseppet sem bánja, ha ez kell a futball utáni sikeres karrierhez.

 

Természetesen a foci az álmom, és a fő célom, itt akarok sikeres lenni, és a legjobbak közé tartozni. Úgy kezdtem el a karrieremet, hogy nem volt B tervem arra az esetre, ha netán egy sérülés miatt idő előtt abba kell hagynom a sportot, vagy mi lesz, ha majd visszavonulok. Édesanyámnak és a családomnak tartozom annyival, hogy megpróbálom megszerezni a diplomámat, meg hát miért is ne próbálnám meg? 24 éves vagyok, szóval semmi veszteni valóm nincs vele, cserébe pedig lehet esélyem arra, hogy ne csak az NFL-ben, hanem azután is sikeres legyek, egy más szakterületen.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!