Connect with us

Hír

Hatalmas meglepetés! Kirúgta general managerét a Chiefs

Miután meghosszabbították Andy Reid szerződését, a Chiefs hatalmas meglepetésre kirúgta general managerét, John Dorsey-t. Dorsey a hivatalos álláspont szerint leült a tulajdonossal, aki elmondta neki, hogy jövőre nem hosszabbítanak vele, mert közösen úgy döntöttek, inkább most “szakítanak”. Valójában Adam Schefter szerint egyszerűen megmondták neki, hogy nem kívánják folytatni a közös munkát.

 

 

Ez a kirúgás kifejezetten furcsa azután, hogy januárban elengedték Chris Ballardot a Coltshoz, aki ott azóta remek munkát végzett, de előtte is tudni lehetett, hogy nagyon jó GM lesz majd belőle. Dorsey és Andy Reid ráadásul 4 év alatt elég jó csapatot raktak össze egy 1/1-es csapatból, így tényleg kissé érthetetlen a kirúgás. Az egyik ok, amit spekulálnak az, hogy Dorsey úgy döntött, megválik Jeremy Maclintől, aki Reid egyik kedvence, ez pedig konfliktushoz vezetett kettejük között. Ez persze csak spekuláció, a többet hangoztatott ok az, hogy több nézeteltérése is volt Doresey-nak a tulajdonossal, Clark Hunttal.

 

Dorsey jövőjével kapcsolatban a Packerst emlegetik nagyon, akár Ted Thompson örököseként a közeljövőben, de egyelőre esélyesebb erre a posztra Eliot Wolf és Brian Gutekunst.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!