Connect with us

Hír

Holtan találták a Bills egykori játékosát egy folyóban

Tegnap este a Fort Wayne-en átfolyó Maumee-folyóban találtak egy holttestet, akit a rendőrség később sikeresen azonosított. Az áldozat a Buffalo Bills korábbi elkapója, James Hardy, akinek az eltűnését május 30-án jelentett a családja. 31 éves volt.

 

 

Szerdán a város víztisztító üzemének egyik munkatársa vette észre szolgálat közben, hogy egy holttest van a vízben, majd azonnal értesítette a tűzoltókat és a rendőrséget. Csütörtökre sikerült azonosítani a rendőrségnek az áldozatot, aki a Bills és a Ravens korábbi elkapója volt. A halál okát egyelőre nem tudni, de megkezdték a nyomozást a helyi szervek.

 

Hardy korábban ígéretes kosárlabdázónak indult a gimnáziumban, korábban a Mr. Basketball díjra, azaz Indiana állam legjobb középiskolás kosárlabdázója díjon is döntős volt. 2004-ben az Indiana egyetemen a kosárlabda mellett a focit is űzte, majd később minden energiáját a tojáslabdának szentelte. 2008-ban a 2. körben draftolta őt a Bills, de nem tudott gyökeret ereszteni az NFL-ben, két Billses szezonja alatt csak 10 elkapás, 96 yard és 2 TD jött össze, egy szezont kihagyva pedig a Baltimore Ravens adott neki egy esélyt, de a folyamatosan kiújuló húzódásai miatt végül a szezon kezdete előtt kivágták.

 

 

Hardynak 2014-ben volt egy rendőrségi ügye, amikor 3 biztos úrral került összetűzésbe, ezután egy elmegyógyintézetbe zárták, mivel a bíróság úgy látta, hogy nem képes a bíróság elé állni.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!