Connect with us

Hír

Hopkins: Savage megérdemli a kezdőt

A Houston Texans két első kört áldozott be azért, hogy megszerezhessék Deshaun Watsont. Ennek ellenére nem biztos, hogy az újonc irányító rögtön kezdeni fog, egyelőre még Tom Savage van a jobb pozícióban. És ami a csapat legnagyobb sztárját, DeAndre Hopkinst illeti, ő Savage-nek szavazna bizalmat:

 

Egy igazi vezér. Kiérdemelte, hogy játsszon és nem csak a teljesítménye alapján, hanem a kémia miatt is, amit az öltöző minden egyes tagjával kialakított. Watson ellenben egy újonc, aki még semmit nem tett le az asztalra.

 

 

A Texansba nagyon kellene egy jó irányító, mert a csapat védelme Super Bowl kaliber, ez a keret még mindig elképesztően jó. Na meg persze Hopkinsnak sem ártana, hogy lenne egy jó kis játszótársa, hisz Brock Osweilerrel nagyon nem találta a közös hangot, ami 954 yardban és négy TD-ben mutatkozott meg. Ezek persze nem rossz számok, de attól a játékostól, aki korábban 1500 yardot és 11 TD-t pakolt a közösbe, ráadásul jövőre szeretne egy évi szinten 14-15 millió dollárt garantáló szerződést, ez édeskevés.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!