Connect with us

Hír

Ivory pozitívan áll a dolgokhoz

A Jaguars nagyon érdekesen csinálja a dolgait. Hiába van ott náluk az egész korrekt teljesítményt hozó második körös TJ Yeldon és a 32 millió dollárért szerződtetett Chris Ivory, 1/4-re behúzták az old school futó Leonard Fournette-et. Ez pedig szinte biztos, hogy azt jelenti, hogy nem a már a rosteren lévő két futó viszi majd a prímet a csapatban, bár Ivory ettől még pozitívan áll a dolgokhoz:

 

Mindenkinek lehet véleménye, az emberek többsége semmit nem tud a fociról. Nem tudják, min megyünk keresztül, mivel nézünk szembe a meccsek előtt. Nyilván, mindenki 1000 yardos futókat akar látni, de ez nem így működik.

 

 

Iviry 439 yardot futott első, sérülésekkel tarkított jaxes szezonjában, mindössze 3,8 yardot átlagolt futásonként és több fumble-ej volt (5), mint TD-je (3). Kivágni viszont legközelebb csak jövőre lehet, idén több dead money lenne utána, mint amennyi helyet alapból elfoglal a sapkából. Ettől függetlenül nem lenne meglepő, ha már most kivágná a Jaguars, bár eleve nem kellett volna egy 28 éves futónak, mindössze egyetlen 1000 yardos szezon után ekkora és ilyen hosszú szerződést adni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!