Connect with us

Hír

Jamie Collins könyörög, hogy safety lehessen

Az ex-patrióta Jamie Collins egy rendkívül sokoldalú játékos. Egy kiváló coverage linebacker, aki passzsiettetőként is remekül használható, a gimiben irányító is volt. A Browns újdonsült védőkoordinátora, Greg Williams ezért meg sem lepődött, mikor Collins volt az egyetlen játékos egy ügyességi vetélkedőn, aki 20 yardról beletalált a három kis irányító-háló valamelyikébe. Most pedig egy újabb poszton szeretné kipróbálni magát a kiváló játékos.

 

 

Könyörög, hogy free safety lehessen és nem mondom, hogy nem ő lenne a legjobbunk már most azonnal. Ha defensive endet szeretne játszani, az is lehetne. Nagyon sok minden van a repertoárjában, amihez érdekes és egyben kihívást jelentő is lesz helyet találni, hogy szabadon engedhessük a tehetségét.

 

Collins egy szörnyeteg volt idén az OTA-k és a minicamp alatt, rengeteg “szerelést” csinált a kontakt nélküli edzéseken, leütött több labdát, Kizeren egy picksixet is szerzett és több sackje is lett volna, ha hozzá lehetne érni az irányítóhoz. Igazából azon csodálkozunk a leginkább, hogy irányítóként miért nem próbálják ki.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!