Connect with us

Hír

Jó volt a Patsben, de a Bearsnél jobb

Akiem Hicks 2015-ben írt alá egy évre a New England Patriotshoz, de hiába akart neki új szerződést adni a későbbi bajnok csapat, a védőfalembernek jobban tetszett a Bears ajánlata, így Chicagóba költözött. Amit ráadásul egyáltalán nem bán (nyilván a két éves, 10 millió dolláros szerződés sokat könnyített a lelkén):

 

Azért jöttem ide, mert valami újat hozunk létre. Része lehetek valaminek, ami még csak most növekszik.

 

 

Hicks élvezte a Patriotsnál töltött időt és az ott szerzett tapasztalatokat nagyon fontosnak tartja, ami a teljesítmény is meglátszik, még ha ezt nem is ismerik el, mert nem top csapatban játszik

 

Tudom, hogy néhány srác úgy ment a Pro Bowlba tavaly a posztomon, hogy én több játékot csináltam és jobban játszottam náluk. Ez van. Azokat a játékosokat választják ki, akik jó időben, jó csapatban vannak. A csapat győzelmei sokat segítenek a játékosok megítélésén, ennek ellenére én az egyik legjobb belső védőfalembernek tartom magam.

 

Hicks tényleg jó volt, 54 tackle és hét sack került a neve mellé, volt 2-2 leütött labdája és fumble-je, 11 negatív yardos szerelése és 15 QB hitje. Az az évi 5 millió dollár még hízelgő is a Bearsre nézve.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!