Connect with us

Hír

Kik juthatnak még Maclin sorsára?

Tegnap a semmiből jött a hír, hogy Jeremy Maclint kivágta a Kansas City Chiefs, ami meglepő, de logikus döntés volt. Ugyanis sokan nem veszik figyelembe a június elseje utáni könyvelést, amikor rengeteg játékost kevesebb halott pénzért lehet elbocsátani a csapattól, ahogy ezt Maclinen ki is használták.  Azonban ezt csak maximum két játékosra használhatják fel az offseasonben, és nem kötelező megvárni a június elsejét ezzel, Tony Romo cutolása erre a példa. Összeszedtünk pár játékost, akiknek ott lehet a guillotine a feje felett.

 

 

Doug Martin, Tampa Bay Buccaneers

 

Sokakat meglepett tavaly, hogy Doug Martin ekkora (5 év, $35,75M) szerződést kapott, azonban ezt okosan rakta össze a Buccaneers. Martin ugyanis halott pénz nélkül kivágható bármikor, az ő esetében mindegy, hogy ez június 1. előtt vagy után történik. A játékos ráadásul tavaly már kissé elvesztette a bizalmat, plusz eltiltással kezdi a szezont, szóval egyáltalán nem lenne meglepő, ha megköszönnék az eddigi munkáját. Bár egyes riportok szerint nagyon jól és szorgalmasan dolgozik az edzőtáborban, lehet érzi a vesztét?

 

Jason Peters, Philadelphia Eagles

 

Katonadani akármennyire sem ért egyet, elő kell jönnie Peters nevének egy ilyen listában. Hosszú ideje megy a huzavona közte és Howie Roseman general manager között, hogy engedjen már egy csöppet az amúgy elég magas fizetéséből, de eddig nem jutottak dűlőre. Pénz viszont nincs a kasszában, és hiába az egyik legjobb vakoldali tackle a ligában, 35 éves, és $10,7 milliót lehetne vele spórolni, ha kivágnák. Kicsi rá az esély, hogy ez megtörténne, de teljesen ki sem zárható.

 

Adam Jones, Cincinnati Bengals

 

 

“Pacman” Jonesszal csak a baj van mostanában a pályán kívül, noha a pályán mutatott teljesítményére nem lehet panasz. Nincs olyan telített CB állomány a Bengalsnál, hogy mindenféle gondolkodás nélkül megköszönjék Jones eddigi munkáját, viszont az a $7,5 milliós spórolás elenyésző összegű dead money mellett elég csábító. Azt se felejtsük el, hogy Jones már 34 éves, és nem mindenki Terence Newman. Azonban Petershez hasonlóan szerintem ezt sem lépik meg.

 

Letroy Guion, Green Bay Packers

 

A Packers nose tackle-je rövidke Packersös karrierje során immár másodjára kap eltiltást, amit Wisconsinban nem igazán díjaznak. A posztjára a tavalyi és az idei drafton is jött egy fiatal trónkövetelő, a free agency során pedig Ricky Jean-Francois érkezett mélyíteni a védőfalat, emiatt lehet már nincs is szükség Guion megtartására. Mindössze ~167 ezer dollárnyi halott pénzt kellene benyelni, és $3,45 millió felszabadulna.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!