Connect with us

Hír

Liuget: Bosa még jobb lehet mint tavaly!

Az immáron Los Angeles Chargers néven futó franchise jövőképe egyre inkább biztató. A stadion mellett a csapatuk is egyre jobban épül, élükön az Év Védőújoncával, Joey Bosával. Csapattársa, Corey Liuget mondta egy interjúban, hogy jövőre még a brutális nyitóévét is felül tudja múlni.

 

 

Már az egyetemi meccseit is figyelemmel követtem, hiszen kinek nem szúrt volna szemet a játéka? Ezután nagyon örültem, hogy a tavalyi drafton őt választotta a Chargers, és immáron élesben is láthattam azt a kemény munkát és annak a gyümölcsét, amit eddig csak a TV-ben láttam, gyengébb ellenfelek ellen. Szinte már sokkolva érzem magam, hogy valaki ennyire fiatalon ilyen domináns védő legyen már az újonc szezonjában, és még hol van a vége! Tavaly ugye kihagyott pár meccset, idén ez nem fog megtörténni, és minél rutinosabb lesz az évek során, annál jobb is, amit már a következő szezonban is látni fognak a nézők. A határ számára a csillagos ég.

 

Szó ami szó, tényleg nem mindennapi, hogy valaki mindössze 12 meccset játszva újoncként (ebből csak 11-en volt kezdő) két számjegyű sackre (10,5) legyen képes. Idén a Chargers védelmi formációt vált, a megújult 4-3-as felállásban pedig Bosa az eredeti helyén terrorizálhatja az ellenfelet. Ha sikerül Melvin Ingrammel is hosszú távon megegyezni, akkor jó darabig nem lesz gond a pass rush-sal a Chargersnél.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!