Connect with us

Hír

Maclin ma a Billsnél, holnap a Ravensnél lesz viziten

Jeremy Maclintől pénteken vált meg a Chiefs, ami rögtön megmozgatta a pletykaáradatokat a karrierje folytatásáról. Mi is írtunk arról, hogy mik lehetnek a reális állomáshelyei a szezonra, úgy néz ki ebből kettő, a Buffalo Bills és a Baltimore Ravens puhatolózik leginkább a játékosnál.

 

 

Adam Schefter riportja szerint ma Buffalóban tesz látogatást egy lehetséges szerződés reményében, holnap pedig úgy néz ki Baltimore következhet, hacsak nem kap visszautasíthatatlan ajánlatot a Billsnél. LeSean McCoy már kifejtette, hogy nagyon szeretne korábbi csapattársával ismét egy mezben és egy támadósorban játszani, de azóta Tyrod Taylor is elhintette, hogy nem bánna egy Maclin kaliberű célpontot a fegyverarzenáljába. Tekintve, hogy Watkinson, Holmeson és az újonc Joneson kívül nincs más komolyabb elkapója, adná magát nagyon a szerződtetése.

 

Baltimore-ban két sérülés is megkeserítette a Hollók életét, Maclin szempontjából Dennis Pitta sérülése az érdekesebb. Pitta csípősérülése megint kiújult, ami könnyen a karrierje végét is jelentheti, ezzel együtt eggyel kevesebb célpontja lett Joe Flacconak. Pitta szerezte a legtöbb elkapást tavaly a Ravensben, ezt kellene Maclinnek pótolnia valahogy, már ha nem egyezik meg a Billsszel. A Ravens további hátránya, hogy ők sokkal kevesebb cap space-szel rendelkeznek, ami miatt hátrányba kerülhetnek a tárgyalások során.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!