Connect with us

Hír

Maclin ma döntheti el hol folytatja

Jeremy Maclin sorsa azt hiszem mindenki számára ismert. A Chiefstől kivágott játékos bár sok csapathoz volt elképzelhető, végül csak a Buffalo Billsnél és a Baltimore Ravensnél járt egyeztetésen, és több insider információi szerint e két csapat valamelyikébe igazol majd. A döntését akár már ma bejelentheti.

 

 

Maclin múlt hét kedden tett látogatás Buffalóban, hogy a Bills vezetőivel tárgyaljon, és bár korábbi csapattársa, LeSean McCoy meg volt róla győződve, hogy őket fogja választani, egyelőre ez még közel sem biztos. Maclin ugyanis gondolkodási időt kért, másnap pedig Baltimore-ban volt hivatalos, ahol szintén meghallgatta a Ravens ajánlatát. Nem szerette volna elhamarkodni döntését, de a héten már eldőlhet a sorsa, és ez nem kizárt, hogy már hétfőn megtörténik.

 

Maclin levesébe a hírek szerint kicsit beleköpött Eric Decker kiebrudálása, akit a Ravensnek akart nagyon eladni a Jets, de ez nem történt meg, egyelőre. A Ravensnek Pitta sérülése, majd későbbi kivágása miatt mindenképp szüksége van egy megbízható célpontra, ezért meglepődnénk, ha egyikük sem kötne ki végül Harbaugh-éknál.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!