Connect with us

Hír

McCoy: ne lepődjetek meg, ha Maclin hozzánk jön

Azt nem tudni, hogy a Bills mit tervez elkapófronton, minden esetre korábbi csapattársa, LeSean McCoy nagyon örülne neki. A Bills futója egy rövid interjúban azt mondta az ESPN-nek, hogy senki ne legyen meglepve, ha megtörténik a Maclin-Bills házasság.

 

 

A Bills nagyon nem áll jó a passzjátékot és az elkapókat tekintve. A csapat legeredményesebb elkapója Robert Woods volt, aki a maga 51 elkapásával, 613 yardjával és egy TD-jével már a Rams szurkolóknak okozhat örömet. Utána jött LeSean McCoy 50 elkapással, 351 yarddal és egy TD-vel, mint a csapat második legtöbbet foglalkoztatott elkapója. 29 elkapása volt az immáron a 49ers erősítő Marquise Goodwinnek, valamint 28 elkapása volt a két első körbe kerülő, de eddig leginkább csak a sérüléseivel kitűnő Sammy Watkinsnak.

 

Nem meglepő, hogy a Bills a második kör elején elkapót húzott, valamint az sem, hogy nem hívták le Watkins 5. éves opcióját. Ebbe a közegbe simán beférne a Chiefsből kivágott Maclin, mint akár első számú elkapó is, ráadásul a Billsnek van is pénze, 12 millió dollár cap space-szel rendelkeznek. Az elkapó piaci ára 7-8 millió dollár körül mozogna legrosszabb esetben, így egyáltalán nem elképzelhetetlen a dolog, bár Watkins után lehet, kétszer meggondolnak egy sérülékeny, drága elkapót.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!