Connect with us

Hír

Még mindig keresi irányítóját a Jets

Az utóbbi napokban több videóit is láthattatok nálunk, hogy Hackenberg micsoda dobásokkal kápráztatja el az edzőit és csapattársait. Ő valószínűleg ezekkel a megmozdulásokkal sokat tesz hozzá az edzők döntéséhez, hogy ne őt nevezzék meg kezdő irányítónak. Úgy tűnik azonban, hogy a többiek közül sem tud dönteni a vezetőség.

 

 

Ilyen merítési lehetőségből nem is csoda, hogy nehéz a döntés, de lassan már abban is kételkedhetünk, hogy egyáltalán van bármi koncepció vagy elképzelés a csapatnál. Mindenesetre a McCown, Petty, Hackenberg párharcot még senki nem tudta megnyerni, ez pedig sokat elmond mind a három játékosról.

 

Ez egy nyitott küzdelem. Nem látom egyelőre ki vezeti a harcot közöttük. Meg akarom várni amíg világos lesz előttem, hogy ki a legjobb. McCown jobban ismeri a rendszert, az elkapókkal talán ő érti meg magát a legjobban. Hacknak játék közben is kell tapasztalatot gyűjtenie, időre van szüksége. Bryce pedig hasonló cipőben van, mint Hack, a válla egyre jobb.

 

Todd Bowles a csapat vezetőedzője nyilatkozott így, bár nem vagyok meggyőzve arról, hogy három nagyszerű teljesítmény közül nem tud választani.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!