Connect with us

Hír

Megatron több mint 1 millió dollárt fizetett vissza a Lionsnak

Calvin Johnson visszavonulása nagyobb kalamajkát okozott mint ahogy arra előzetesen számított. Ahogy arról már írtunk, egy csapatnak minden joga megvan ahhoz, hogyha egy játékos az élő szerződése ellenére visszavonul, akkor a le nem játszott évek bónuszait visszakérheti a játékostól. Megatronnak ez nagyon rosszul esett, és a legfrissebb riportok szerint már több mint 1 millió dollárt visszatérített egykori csapatának.

 

 

Megatron a 2016-os visszavonulását követően $320 ezret fizetett a Lionsnak, az azóta eltelt egy év alatt már több mint $1 milliónál jár a számláló, írja a Detroit Free Press. A teljes szerződése szerint összesen $3,2 millió bónuszt tartalmazott a hátralévő szerződése, és ezt ha úgy tartja a Lions, az utolsó centig visszakérheti a játékostól. Az egykori elkapó klasszis nem kívánt hozzáfűzni újabb infót a korábbi véleményéhez.

 

Nem kezeltek úgy a távozásomnál mint amire szerintem rászolgálnék, ez minden. De nincs ezzel baj, ők így döntöttek, joguk van hozzá, én meg elfogadom, mást amúgy sem tehetnék. De lehetett volna jobban is kezelni ezt az egészet.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!