Connect with us

Hír

Megvan Wilson cseréje, de ő nem Kaep!

Bármennyire is életszerűnek tűnt az elképzelés, hogy Colin Kaepernicket szerződteti Russell Wilson cseréjének a Seattle Seahawks, a csoportriválisuk egykori irányítója a workoutok után végül szerződés nélkül maradt. Viszont csereirányító ettől még kellett, és a sok lehetséges jelölt közül végül Austin Davisé lett a meló, így ő veheti át a tárgyalására váró Trevone Boykin helyét a kispadon. Na de miért nem Kaepernick?

 

 

Brock Huard, a csapat korábbi irányítója egy seattle-i rádióadásban elmondta, szerinte azért nem került Kaepernick a csapathoz, mert Pete Carroll egy pozícióra nem akar versenyhelyzetet teremteni az öltözőben, ez pedig az irányító. Kaepernick bár nem olyan jó játékos mint Wilson, szinte kottára ugyanolyan játékstílusuk van, és a korábbi évek rivalizálása lehet rossz hatással lett volna kettejük teljesítményére, a Seahawksnak pedig szüksége van egy csúcsformában lévő Wilsonra a sikerek érdekében. Meg amúgy is, nem a 20+ milliót kereső irányítódnak akarsz riválist hozni, szóval valahol érthető volt a döntés.

 

Pedig Kaepernick tisztában volt azzal állítólag, hogy ő szigorúan csereirányító lett volna a Seahawksnál, mégsem mertek egy ilyen lépést kockáztatni. Ahogy Carroll is mondta, azért néhány csapat iránytóhelyzetére pillantva Kaepernick simán lehetne kezdő is, ellentétben Austin Davisszel. Aztán ki tudja, mennyi köze van azokhoz a dolgokhoz, amik a fő elrettentők Kaepernick kapcsán.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!