Connect with us

Hír

Mike Daniels kiállt a védők mellett

A Green Bay Packers nem tud egyről a kettőre lépni, azaz újabb Super Bowlba jutni Aaron Rodgersszel, mert a védelemből valami mindig hiányzik. Volt, hogy a futások ellen volt verhető az egység, tavaly viszont a passz elleni védekezés mondott csődöt, ami miatt sokan kipécézték a játékosokat, és elkönyvelték őket pocséknak. Mike Daniels szerint ezzel óriási hibát vétenek a kritikusok.

 

 

Sokan csak a rosszat emelik ki, arról például miért nem olvasok, hogy újoncokkal a védőfalban és a linebacker sorban egy offseason alatt a liga végéből a liga elejébe tartozott a futás elleni védekezésünk? A passz elleni védekezésünket nagy divat volt ócsárolni, de láttátok, hogy kik voltak a cornereink? Másodéves játékosok, akik közül például valaki sérülten játszott szinte a teljes szezonban, mert nem volt más játékosunk a kezdőbe, és csodálkoznak, ha nem bírnak 19 meccsen a csúcson pörögni? Az a legjobb az egészben, hogy már el is temették őket, de majd lesz itt csodálkozás, amikor kellő rutinnal és mélységgel rendelkezünk abban a szekcióban, és megmutatják, mekkorát tévedtek az őket ócsárlók.

 

Tavaly összességében a 22. legjobb védelem volt a Sajtfejűeké, de amíg a futások ellen a 8., passzok ellen csak a 31. helyre voltak elegek a 32 csapatos mezőnyben. Idén szokás szerint a védelem volt főszerepben a drafton, hiszen 4 védőjátékos is kiválasztásra került az első 4 Packers picken. Ha sikerül egyben tartani a társaságot, akkor 1-2 éven belül meglátszódhat a befektetett draftcetlik és a játékosok fejlődésére ráfordított idő.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!