Connect with us

Hír

Mit gondolsz, milyen céggel kötött reklámszerződést Taco Charlton?

Adva van Amerika Csapatának első körös újonca, olyan keresztnévvel, hogy Taco. Amerika Csapata Dallasban van, Dallas Texasban, Texasban pedig imádják a tex-mex kajákat az ott élők. Tökéletes párosítás egy reklámszerződésre, gondolhatnánk. Chralton meg is kereste egy cég, aki hétfőn bejelentette a játékos reklámszerződését: Charlton ezentúl a Big Red üdítőket gyártó vállalat reklámarca lesz!

 

 

Szeretem a nevemet, de a tacot egyszerűen imádom. Viszont egy dolgot megtanultam a rövid ittlétem során, semmi sem jobb egy jó adag taco mellé, mint a Big Red üdítők! Amikor megkerestek egy szponzorszerződéssel, örömmel mondtam igent, hiszen egy különleges és ízig-vérig texasi brandről beszélünk.

 

Taco Charlton Vidauntae Charlton néven látta meg a napvilágot, ám a nagymamája elkezdte Taconak becézgetni unokáját. Charlton ugyanis koraszülött volt, akkoriban pedig a Taco Bell cégnek az volt a szlogenje, hogy “making a run for the border”, a nagymama pedig olyan találónak találta a szlogent, hogy kisunokájára is rásütötte ezt a szöveget. Természetesen nem maradtak el a tacos megkeresések a játékossal kapcsolatban amint Dallasba került, egy kis pizzéria például Charlton Pizzának nevezte el az addigi tacos pizzájukat, de voltak megkeresései olyan éttermektől, ahol életre szóló ingyen tacot ajánlottak fel neki. Charlton jelenleg épp egy olyan texasi túrán van, ahol minden városban megáll egy kóstolónyi tacora.

 

Nem Charlton az első, akinek a nevét stílszerűen használnák fel, korábban a Los Angeles Chargershez kerülő Forrest Lamppel kötött reklámszerződést egy lámpákat gyártó cég.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!