Connect with us

Hír

Montgomery nem bánja, hogy futót csináltak belőle

Tavaly a Packers elkövette azt a hibát, hogy az Eddie Lacy – James Starks duóval vágott neki a 2016-os szezonnak, mögöttük pedig csak gyakorlócsapatos futók voltak tartaléknak. Emiatt Ty Montgomeryt running backként kezdték használni, és a váltás nem is bizonyult rossz húzásnak. Maga a játékosnak sincs ellenére a pozícióváltás, sőt.

 

 

Szerintem nem kell túlbonyolítani az esetemet. Hosszú távra tervezek az NFL-ben? Igen. Ahhoz, hogy ezt elérjem, el kell fogadnom ezt a döntést. Megéri nekem hisztizni ezek után, mikor így kezdő vagyok? Nem. Látják, ilyen egyszerű egy profi játékos élete. Nem vagyok klasszikus futó, így inkább ösztönből futok. Tudom olvasni a védelmeket, amiért plusz yardokat is nyerhetek 1-1 futás során, de természetesen folyamatosan tanulom ennek a posztnak minden csínyját-bínját.

 

Hogy mennyire jók az ösztönei, arra az 5,94-os yard/carry átlag mutat kiváló példát, ami a rushing leader Ezekiel Elliott átlagánál is jobb. Az idei draftról három futó is érkezett a Packershöz, akik tehát nem kívánnak kétszer ugyanabba a folyóba lépni. Mivel Montgomery elkapó volt világéletében, az elkapásoknál továbbra is használható lehet, és ha így bele tud jönni a futásokba, akkor egy nagyon hatékony fegyvert kaphat Aaron Rodgers a következő szezonra.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások