Connect with us

Hír

Nászút Görögországban? Tessék egy kézsérülés!

Az edzők lélegzetvisszafojtva várják, hogy elkezdődjön az edzőtábor, hiszen akkor végre rajta tarthatják szemüket játékosaikon, akik így sokkal kisebb valószínűséggel csinálnak hülyeséget. Az Eaglesnél most nem örülhetnek, ugyanis míg a csapat sztárlinebackere, Jordan Hicks Görögországban töltötte nászútját, sikerült megsérülnie.

 

 

Hicks – aki szombaton házasodott össze párjával – egy medencéből akart kimászni állítólag, mikor megtörtént a baj. A linebacker nem ment még el röntgenre, de küldött egy videót a csapatorvosoknak, hogy hogyan tudja mozgatni, akik nem aggódnak túlzottan, de hát Hicks mégis csak Európában épp, szóval biztos nem tudták tüzetesen megvizsgálni. Ha törésről van szó, akkor valószínűleg egy négy hetes felépülési időről beszélünk, így az edzőtábor elejére rendben lehet a kiváló játékos.

 

Hicks 24 meccset játszott karrierjében, 135 tackle, 2 sack, 7 inteception, 14 leütött labda, 1 kierőszakolt és 4 összeszedett fumble került a statisztikai lapjára, a liga legjobb fiatal linebackerei között tarthatjuk számon. Az Eagles védelme, pontosabban az LB-sor nem áll épp stabil lábakon nélküle, hiszen az egy szem Bradhamen kívül nincs értékelhető játékosuk.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!