Connect with us

Hír

Neal a coverage képességeit fejlesztené az edzéseken

Keanu Neal tavaly úgy lépett a ligába, hogy legtöbben a következő Chanchellort látták benne. Ilyen elvárások mellett nehéz megfelelni, de ő könnyedén vette az akadályokat. Sőt, nem csak megfelelt az elvárásoknak, hanem rá is tett egy lapáttal. Az egyik legjobb rookie volt a tavalyi szezonban, ez azonban nem csitította az étvágyát.

 

 

Az új szezonban még több figyelmet szentelne annak, hogy a coverage képességein javítson. Erre szüksége is lesz, mert a csapat defensive backekért felelős edzője, Doug Mallory szerint még több szerep várhat rá.

 

„Keanu posztja az egyik legnehezebb a csapatban. A mi szisztémánkban a strong safety egyfajta hybrid szerepkört játszik a linebackerek és a free safety közt. Sokszor kell fellépnie a boxba, ami már most remekül megy neki, de még több coverage feladatot is el kell látnia. Főleg tight endek ellen kell felvennie a harcot, de nem kell meglepődnie akkor sem, ha elkapók jutnak neki.”

 

Neal a csapat védősnapjainek 83%-ban pályán volt, ami a harmadik legtöbb az egységben, ennek közel 40%-át linebackerként töltötte. A pálya közepén pedig sok coverage feladat várhat rá továbbra is.

 

„Kiemelt hangsúlyt fektetek a coverage feladataimra. Mikor a pályán vagyok minden részletre oda akarok figyelni.”

„A pálya közepén játszva hatalmas területet kell bejátszani, rajta kell tartani a szemed a pálya egészére.”

– ezt már Quinn tette Neal feladataihoz.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!