Connect with us

Hír

Nem akar megint a Red Zone miatt szívni a Bucs

A Buccaneersnek nem kellett sok tavaly, hogy meglegyen a rájátszás, azonban végül nem sikerült megugraniuk a szintet. Ennek többek között a Red Zone hatékonyság volt az oka, mindössze a vörös zónás kirándulásaik 51,9 százaléka ért véget TD-vel, míg a ligaátlag 56,6 százalék volt. Ha van valami, amin sürgősen változtatniuk kell, az ez:

 

Régen 55 százalékkos pontossággal top5-ben lehettél a ligában, most meg 11 csapat végzett 60+ százalékkal, a Titans pedig 72 százalékos hatékonysággal volt az első. Szerencsére remek lehetőségeink vannak, így a cél, hogy a 60 százalékos TD-arányt elérjük a Red Zone-ban.

 

 

A Bucs idén az első körben draftolta OJ Howard TE-et és az elkapó Chris Godwint, valamint érkezett DeSean Jackson is a piacról. Mellettük ott van a top5-ös elkapó Mike Evans (12 TD tavaly), valamint a szezon során a futó Doug Martin is bevethető lehet elvileg, így minden adott ahhoz, hogy ezen a téren is fejlődést mutasson a csapat. (Egyébként a Bucs volt az egyetlen csapat a ligában, aminek nem volt egyetlen 50 yardosnál hosszabb játéka sem az egész szezonban.)

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!