Connect with us

Hír

Nem egyszerű újoncként Suh-t feltartani egész nyáron

A Miami Dolphins guardjai nem unatkoznak a csapat OTA edzésein sem, hiszen nem más ellen kell helytállniuk, mint a liga egyik legdominánsabb defensive tacklje ellen. Amióta Ndamokung Suh áttette a székhelyét Miamiban, a gondtalan edzések a guardok számára véget értek, az újoncoknak pedig talán még rosszabb tapasztalat nélkül egy ilyen monstrumot feltartani. Így járt Isaac Asiata is, a Dolphins 5. körben kiválasztott guardja.

 

 

Öcsém, ez az ember nagyon kemény. Most már élesben is láthatom, miért tartják őt az egyik legjobb belső védőfalembernek a ligában, egészen elképesztő. Pechemre a saját bőrömön kell ezt megtapasztalnom, hiszen az edzések során rendre nekem jut a hálás feladat, hogy őt próbáljam meg megállítani, kettőt és könnyebbet! Egyelőre még szoknom kell az egyetemi és a profi foci sebessége közötti különbséget, mert itt a 150 kilós behemótok is rendkívül gyorsak. De nem panaszkodom, egy Suh kaliberű védő ellen lehet a legjobban fejlődni, ha őt megfogom, akkor onnantól senkit nem engedek át.

 

Ez mind szép és jó, csak lehet Asiata szája lesz a Dolphins veszte. A Kollektív Szerződés szerint ugyanis az OTA-k során tilos a blokkolás, a tackle-ök, a pass rush és más olyan edzésmódszer, ami “túlságosan agresszív”, Asiata nyilatkozatából pedig nem úgy tűnik, hogy csak lézengenének edzéseken, ami a liga szabályai szerint szabálytalan. A Seahawkstól és a Falconstól az intenzív 2016-os OTA edzések miatt idén egy héttel később kezdhették csak el a 2017-es felkészülést mint a többi csapat, és könnyen lehet, hogy a Dolphins is hasonló sorsra kerülhet jövőre.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!