Connect with us

Hír

Egy korábbi Hall of Famer taníthatja Myles Garrettet

Képzeljük el azt, hogy az idei év 1/1-es pass rusher szörnyetegét egy olyan, korábbi szintén 1/1-es, azóta Hall of Famer defensive end kezdi mentorálni, aki amúgy 200 sacket szerzett pályafutása során, amit azóta sem döntöttek meg? Bruce Smith azok után, hogy a draft előtt kritizálta Garrettet, most szeretne segíteni a Browns újoncának technikáján, hogy soha, senki ne tudja kritizálni többé.

 

 

Isten adta fizikummal és tehetséggel áldották meg, viszont most ideje beletanulnia a profik világában, és elfelejteni, hogy az egyetemen ő volt a király. Mindene megvan ahhoz, hogy sikeres legyen, de ez nem csak rajta múlik. Rendesen meg kell neki tanítani a focit, mert ezen múlik, hogy azonnal sikeres tud lenni, vagy 4-5 évébe kerül mire felveszi a ritmust. Nagyon sok hasonlóságot veszek észre rajta, ami bennem is megvolt amikor a ligába kerültem, és szeretnék gondoskodni róla, hogy ő is olyan pályafutással vonuljon vissza mint én.

 

Minden idők sackkirályától nem akármilyen ilyen dicséretek, Garrett szóhoz sem bírt jutni amikor erről faggatták az újságírók. Bruce Smith a 80-as és 90-es évek Álomcsapatába is beválasztották, 2009 óta tagja a Dicsőségek csarnokának. Korábban kritizálta Garrettet, miután nagyon sok filmet megnézett róla, szerinte labda nélkül elég lassú, ami döntően befolyásolhatja, hogy ő ragadja meg előbb a szemben álló blokkolót, vagy fordítva.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!