Connect with us

Hír

Walker: Jonnu Smith jobb lehet nálam

Tennessee-ben elképesztő támadósor épül, ahol többnyire a fiataloké a főszerep, de nagyon jó veteránok igyekeznek jó irányba terelni a többieket. Ilyen Delanie Walker is, aki az utóbbi két évben Mariota kedvenc célpontja volt, és aki idén kapott maga mögé egy utódot is, nem is akárkit. Walker szerint ugyanis a rookie Jonnu Smith még nála is jobb lehet a jövőben.

 

 

Egy napon túl fog engem szárnyalni, és ez a cél lebeg a szemei előtt, amit nagyra értékelek. Ha nem így lenne, akkor biztos megkeseríteném az életét, de szerencsére a motivációjával nincs gond.

 

A cél nemes, ugyanakkor nem egyszerű, Walker ugyanis az utóbbi időben egymaga jelentette a Titans passzjátékát. Az utóbbi két évben rendre Pro Bowl kerettag Walker tartja a franchise rekordot is az egy szezonban szerzett legtöbb elkapás (94) és elkapott yard (1088) kategóriában is a tight endek között. Csakhogy a kihívója sem kispályás, a SPARQ mutatókban brillírozó Smith 2015-ben 61 elkapással és 710 yarddal a legjobbnak bizonyult a tight endek között az NCAA-ben. Mike Mularkey elégedett az eddig látottakkal kapcsolatban.

 

Gyorsabban játszik és egyre levesebb hibát vét. Minden tanácsomat megfogadja, és látni rajta, hogy tanulni, fejlődni szeretne, edzőként nem is álmodhatnék jobb játékosról. Igyekszik beilleszkedni a csapatba, egy végtelenül rendes ember, aki a pályán már nem lesz ilyen kegyes.

 

Smith-nek Jace Amaróval és Phillip Supernaw-val kell megküzdenie a snapekért a két TE-s felállásoknál, hogy utána már Walker snapszámát ostromolja.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!